Új jelszó kérése
Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
3
5
8
9
6
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Viaszos kőápoló - Stone Wax 5 liter

Viaszos kőápoló - Stone Wax 5 liter
Hitelkalkulátor

Kőápolószer: a természetes köveknek viaszfényt ad. Vízlepergető, mosható felület.

 • A folyékony esernyö® VIASZOS KŐÁPOLÓ - STONE WAX szépséges viaszfényt varázsol a kezelt kőfelületre, ugyanakkor hármas hatásának köszönhetően a felület mosható, páraáteresztő és vízlepergető egyszerre.

  A szerrel kezelt felületekről nagynyomású melegvizes mosóval könnyedén eltávolíthatjuk a zsír- és olajfoltokat, plakátmaradványokat, festék okozta szennyeződéseket.

  Az anyagot két rétegben kell felhordani.

  Figyelem: Mosás után a felület elveszíti viaszfényét és újbóli tisztíthatóságát. Ha szeretnénk ezeket újból visszanyerni, úgy ismét kezelni kell a felületet két rétegben.

  Tárolás:

  A VIASZOS KŐÁPOLÓ - STONE WAX eredeti, zárt edényben 0-30 oC között, napfénytől távoltartottan, legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Felhasználás:

  A VIASZOS KŐÁPOLÓ - STONE WAX viaszos kőápolót hígítás nélkül kell alkalmazni. Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, ecsettel vagy nagycseppes permetezéssel, locsolással (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

  A kezelendő felületnek szemre száraznak kell látszania.

  Az anyagszükséglet a felület szívóképességétől függ: 0,1 - 1 l/m2.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki és ellenőrizhetjük, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát.

  Szennyeződés eltávolítása:

  Forró vízzel vagy gőzzel tisztíthatjuk a szennyezett felületet. Előnyös nagynyomású tisztítóberendezés használata (pl. 90 oC, 20 bar). A tisztítás után a védőréteget ismét fel kell hordani! Míg a mosással csak a szennyeződés elleni védőréteget mossuk le a szennyeződéssel együtt, addig a szer a falban kialakított hidrofobizáló hatását nem veszíti el.

  Figyelem: Műemlék, vagy műemlék jellegű épülethez csak saját felelősségére használhatja.

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés