Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
2
6
1
2
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


SCP SZUPER 10 liter

ÚJ
SCP SZUPER 10 liter
40 739 Ft
Hitelkalkulátor

Nano technológiás kopolimer diszperzió.

Rendkívül finom szemcsemérete lehetővé teszi – nano technológia – a tökéletes behatolást a porózus felületekbe, és ezáltal erősítve az aljzatot. Kezelt felületek tapadó szilárdsága és dörzsállósága erősen megnő.

Az egyedülálló polimer diszperziós készítmény által kialakított filmréteg víz- és olajfolt-ellenálló, így a kezelt felületek könnyebben tisztíthatóak, valamint javítja a mechanikai tulajdonságiakat.

 • A folyékony esernyő SCP SZUPER - SCP SUPER nano technológiás kopolimer diszperzió.

  Rendkívül finom szemcsemérete lehetővé teszi – nano technológia – a tökéletes behatolást a porózus felületekbe, és ezáltal erősítve az aljzatot. Kezelt felületek tapadó szilárdsága és dörzsállósága erősen megnő. Az egyedülálló polimer diszperziós készítmény által kialakított filmréteg víz- és olajfolt-ellenálló, így a kezelt felületek könnyebben tisztíthatóak, valamint javítja a mechanikai tulajdonságiakat.

  B25 esztrich beton kopásállógi tesztje:

   

  Kopásállósági teszt

  Tárolás:

  Az SCP SZUPER - SCP SUPER diszperziót eredeti tárolóedényében 5 – 30 °C között kell tárolni. Vas vagy horganyzott vas tárolóedények nem ajánlottak.

  Eltarthatósága bontatlan állapotban 12 hónap.


  Figyelem: Felbontás után az eltarthatósága 6 hónap az eredeti csomagolásban, a szert 5–30 °C közötti hőmérsékleten tárolva.

  A polimer diszperzió hajlamos felszínes film kialakulására, irha- vagy csomóképeződésre a tárolás vagy a szállítás folyamán. Javasolt a felhasználás előtt a terméket átszűrni.

  Az SCP SZUPER - SCP SUPER kis mennyiségű konzerváló szert tartalmaz a mikroorga-nizmusok és gombák ellen.

  Feldolgozás:

  Felhasználni csak 13 oC feletti hőmérsékletnél szabad!

  A diszperziót hígítatlanul kell felhordani.

  A termék felvihető ecsettel, szórással vagy felmosó moppal. 
  A legjobb eredmény érdekében egy rövid szálú velúr moppal hordja fel a terméket egy vagy két rétegben. A második réteget az első száradása előtt kell felhordani („nedves a nedvesre eljárás”). Kétrétegű kezelés csak a nagyon porózus felületeknél indokolt: pl.: bontott tégla, tufa, stb.

  Amennyiben nem csak a felületerősítés volt a kezelés célja, hanem a tökéletes víztaszítás is, úgy a kezelés előtt használja valamelyik víztaszító impregnálószerünket, pl.: Téglaimpregnáló, vagy Univerzál.

  A víztaszító impregnálószer kezelése után várjon 24-48 órát, majd ezt követően hordja fel a felületre az SCP SZUPER - SCP SUPER-t.

  A munka után a szerszámokat vízzel mossuk el.

  Figyelem! Fontos! A diszperzió felkenése után minimum 3 napot kell várni a felület használhatóságára!

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés