Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
5
5
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


SCP SZUPER 5 liter

ÚJ
SCP SZUPER 5 liter
20 803 Ft
Hitelkalkulátor

Nano technológiás kopolimer diszperzió.

Rendkívül finom szemcsemérete lehetővé teszi – nano technológia – a tökéletes behatolást a porózus felületekbe, és ezáltal erősítve az aljzatot. Kezelt felületek tapadó szilárdsága és dörzsállósága erősen megnő.

Az egyedülálló polimer diszperziós készítmény által kialakított filmréteg víz- és olajfolt-ellenálló, így a kezelt felületek könnyebben tisztíthatóak, valamint javítja a mechanikai tulajdonságiakat.

 • A folyékony esernyő SCP SZUPER - SCP SUPER nano technológiás kopolimer diszperzió.

  Rendkívül finom szemcsemérete lehetővé teszi – nano technológia – a tökéletes behatolást a porózus felületekbe, és ezáltal erősítve az aljzatot. Kezelt felületek tapadó szilárdsága és dörzsállósága erősen megnő. Az egyedülálló polimer diszperziós készítmény által kialakított filmréteg víz- és olajfolt-ellenálló, így a kezelt felületek könnyebben tisztíthatóak, valamint javítja a mechanikai tulajdonságiakat.

  B25 esztrich beton kopásállógi tesztje:

  Kopásállósági teszt

  Tárolás:

  Az SCP SZUPER - SCP SUPER diszperziót eredeti tárolóedényében 5 – 30 °C között kell tárolni. Vas vagy horganyzott vas tárolóedények nem ajánlottak.

  Eltarthatósága bontatlan állapotban 12 hónap.


  Figyelem: Felbontás után az eltarthatósága 6 hónap az eredeti csomagolásban, a szert 5–30 °C közötti hőmérsékleten tárolva.

  A polimer diszperzió hajlamos felszínes film kialakulására, irha- vagy csomóképeződésre a tárolás vagy a szállítás folyamán. Javasolt a felhasználás előtt a terméket átszűrni.

  Az SCP SZUPER - SCP SUPER kis mennyiségű konzerváló szert tartalmaz a mikroorganizmusok és gombák ellen.

  Feldolgozás:

  Felhasználni csak 13 oC feletti hőmérsékletnél szabad!

  A diszperziót hígítatlanul kell felhordani.

  A termék felvihető ecsettel, szórással vagy felmosó moppal. 
  A legjobb eredmény érdekében egy rövid szálú velúr moppal hordja fel a terméket egy vagy két rétegben. A második réteget az első száradása előtt kell felhordani („nedves a nedvesre eljárás”). Kétrétegű kezelés csak a nagyon porózus felületeknél indokolt: pl.: bontott tégla, tufa, stb.

  Amennyiben nem csak a felületerősítés volt a kezelés célja, hanem a tökéletes víztaszítás is, úgy a kezelés előtt használja valamelyik víztaszító impregnálószerünket, pl.: Téglaimpregnáló, vagy Univerzál.

  A víztaszító impregnálószer kezelése után várjon 24-48 órát, majd ezt követően hordja fel a felületre az SCP SZUPER - SCP SUPER-t.

  A munka után a szerszámokat vízzel mossuk el.

  Figyelem! Fontos! A diszperzió felkenése után minimum 3 napot kell várni a felület használhatóságára!

   

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés