Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
7
2
0
4
1
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Betoncserépimpregnáló - Rooftop Concrete Roof 5 liter

Betoncserépimpregnáló - Rooftop Concrete Roof 5 liter
11 060 Ft
Hitelkalkulátor

Kiváló vízlepergető, még az olyan erősen alkalikusra felületre is, mint a betoncserép. Speciális összetétele több évtizednyi védelmet biztosít a betoncserepeknek.

Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik betoncserép. A vízlepergető hatás még a felhordást követő rövid időn belül bekövetkező eső ellenére sem romlik jelentősen.

 • A folyékony esernyö® BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP CONCRETE ROOF kiváló vízlepergető, még az olyan erősen alkalikusra felületre is, mint a betoncserép. Speciális összetétele több évtizednyi védelmet biztosít a betoncserepeknek.

  Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik betoncserép. A vízlepergető hatás még a felhordást követő rövid időn belül bekövetkező eső ellenére sem romlik jelentősen.

  A szer jelentősen csökkenti az építőanyag kapilláris úton történő vízfelszívó képességét, de a pórusokat, kapillárisokat nem tömíti el.

  Tárolás:

  A szer eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

  Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még felhasználható lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  A tárolás során felszíni krémesedés jelentkezhet, mely rövid idejű rázás vagy keverés után eltűnik és tulajdonságaiban meg nem változott anyagot kapunk! Az anyag penészedés elleni konzerváló szert tartalmaz.

  Felhasználás:

  Az anyagot nem kell hígítani!

  A betoncserepet 2 percre kell bemártani a hígított anyagba úgy, hogy a cserepeket mindig ellepje a folyadék, majd rövid száradás után a cserép felhelyezhető a tetőre. A folyamatosan fogyó anyagot állandóan pótolni kell.

  Utólagos kezeléskor a cserepet alaposan meg kell tisztítani (pl.: dry-cleaning® MOSS and ALGAE REMOVER-rel, majd gőzborotvával) és száradás után háti permetezővel locsolva (porlasztani TILOS!) lehet a kezelést elvégezni.

  Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás).

  Az anyagszükséglet 1 m2 két rétegű kezelésére a 0,4-0,7 litert is négyzetméterenként. 

  A gyakorlati átlag: 0,5 liter/m2.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki, a kívánatos anyagmennyiséget és a szer hatékonyságát is.

  A BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ egy speciális összetevőjének köszönhetően egy esetleges újbóli kezelést is minden további nehézség nélkül elvégezhetünk.

  A szert porlasztani TILOS (locsolni kell)!

  A termék alkalmazható műemlék, vagy műemlék jellegű építményekhez. De ezekben az esetekben feltétlenűl hívja használat előtt szaktanácsért az alábbi telefonszámot:

  +36/70/606-30-66.

  Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Felhasználási hőmérséklet: 10-30 oC.

 • Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés