Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
9
3
9
5
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!

Mit tehetünk a salétromos, "sókivirágzott" fallal?

Mit tehetünk a salétromos, "sókivirágzott" fallal?

 

A felületen képződött salétromot és "sókivirágzást" el kell távolítani. Erre kiválóan megfelel a DRY-CLEANING SALÉTROMELTÁVOLÍTÓ (Nitrate Remover) tisztítószerünk (a linkre klikkelve elolvashatja a tisztítás részleteit).

nagyítás = klikk

nagyítás = klikk nagyítás = klikk

 

nagyítás = klikk nagyítás = klikk

 

A salétromosodás és "sókivirágzás" alapfeltétele, hogy legyen a falba szabad mész és só, és kerüljön a falba víz. A mész és a só mindenképpen benne van a falazatban, azt onnan kivenni nem tudjuk (és nem is kell, jó helyen van az ott), viszont a víznek nincsen keresni valója bent a falban.

Tehát a fő- és egyben az egyetlen feladatunk, hogy megakadályozzuk a víz bejutását a falazatba.

A felületet, a tisztítás utáni száradást követően, szilikonnal kell impregnálni.
nagyítás = klikk 

A kezelés következtében kialakult védőréteg nem csak kívülről, de belülről is megakadályozza a víz közlekedését, míg ezzel szemben a páradiffúzió szabdon áramlik tovább - "lélegzik" a fal! A sókat a páradiffúzió nem tudja a felületre hozni, azt csak a vízáramlás tudná.

A "sókivirágzás" gyakorlatilag majd minden építőanyagot elcsúfíthatja, így a téglát, klinkert, vakolt felületet, betont is, tehát a probléma kezelése majd mindenkit érinthet.

Megjegyzem, hogy érdemes elébe menni ennek a problémának (egyébként minden víz okozta problémának elé kell(ene) menni!) és még építéskor el kellene végezni a szilikonos védelmét az építmény minden részének, ahol a víz károsíthat.

A kezelést mindig két rétegben kell elvégezni úgy, hogy az első réteg ne száradjon meg, amikor a második réteget felvisszük a felületre ("nedves a nedvesre" eljárás).

A szer felhordható ecsettel. Teddy-hengerrel TILOS!, mert foltos lesz a felület. A kezelést háti permetezővel is elvégezhetjük, de ügyelni kell arra, hogy a permetező ne porlasszon, hanem nagycseppekben szórjon-locsoljon.

A jól elvégzett tisztítás és szilikonozás után évtizedekre megoldottuk a problémát. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy amennyiben a problémák alapvető oka a hiányzó, vagy rossz szigetelés, úgy akkor az eredmény kérdéses is lehet. Ebben az esetben először a szigetelési problémát kell megoldani!

Az ajánlott termékek nevei:

A folyékony esernyő TÉRKŐIMPREGNÁLÓ (Concrete Stone Protectorbeton, műkő felületekre

A folyékony esernyő KLINKERTÉGLA IMPREGNÁLÓ (Clinker Protector) klinker felületekre

A folyékony esernyő TÉGLAIMPREGNÁLÓ (Wall Brick Protector) tégla felületekre

A folyékony esernyő VAKOLATIMPREGNÁLÓ (Wall Protector) vakolt felületekre

A folyékony esernyő MÉSZHOMOKTÉGLA IMPREGNÁLÓ (Wall Sand-Lime Brick Protector) mészhomok-tégla felületekre

Webáruház készítés