Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
7
2
0
8
2
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!

Hogyan kell a Fugázáskönnyítőt használni?

Hogyan kell a Fugázáskönnyítőt használni?

 

A szer nem megfelelõ használata nagyon sok bosszúságot és pluszköltséget tud okozni!

Az alábbi képeken bemutatjuk, hogy milyen hibát követtek el a kivitelezők:

A fenti képen látható sötét sávok annak a következményei, hogy a felületet nem alulról felfelé irányuló, lassú ecsetmozgással telítették, hanem oldalirányú, gyors - festés szerű - ecsetmozgással. Ahol a sötét sávot látjuk, ott a felület nem kapott impregnálószert, vagy ha kapott is, nagyon keveset!

Ezen a képen azt is láthatjuk, hogy több tégla kezelése ki is maradt a figyelmetlenség okán! A sötét színű téglákon azt is megfigyelhetjük, hogy a felette lévő, kezelt téglákról lefolyt impregnálószer nyomot hagyott, vagyis ott világos színű folyásnyomok láthatóak.

A fent látható hibák mellett a kivitelezők azt a hibát is elkövették, hogy a fugaanyag lemosásakor nem cserélték elég gyakran a mosó vizet és a súlyosan szennyezett mosóvízzel visszakenték a fugázóanyagot egy fátyolként. Ezért a teljes felület tompa, maszatos képet mutatott.

 

Nos a fenti hibák miatt több órával, illetve nappal megnövekedett a kivitelezés a helyreállítás miatt, ami plusz költséget jelentett! No ebben az esetben a kivitelezőnek, mert a hanyag munka az Ő zsebét apasztotta, nem a megrendelőét!

A végén a felületet meg kellet tisztítani, amire a DRY-CLEANING CEMENTFÁTYOL-ELTÁVOLÍTÓ (Cement Dirt Remover) volt a legmegfelelõbb szerünk (kipróbáltak más hasonló nevû szert is, ami nem volt megfelelõ).

Száradást követõen itt a A folyékony esernyõ termékcsalád UNIVERZÁL (Universal) tagjával lett egy végleges, tökéletes és több évtizedes felületvédelem kialakítva.

... és most lássuk, hogy hogy is működik mindez:

Könnyű fugázás 

Webáruház készítés