Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
5
5
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!

Mivel tudom a felniket gyorsan, hatékonyan megtisztítani?

Mivel tudom gyorsan, hatékonyan megtisztítani a felniket?

Tisztelt Olvasóm!

 

 

Igen sok féle szer van a piacon erre a célra, viszont aki ismer minket tudja jól, hogy ha lehet, megpróbálunk valami egészen mást adni a felhasználó kezébe. A szempontjaink: ha lehet, ne legyen maró, korrodáló, környezetszennyező, illetve jól, hatékonyan működjön, és ne legyen megfizethetetlen a kispénzű felhasználóknak sem, de mégse legyen bóvli.

A felnitisztítónk is a fentieknek megfelelően egy kicsit más, mint a legtöbb ilyen szer, vagyis nem mar (savmentes!) mégis tisztít, nem károsítja a fékberendezés alkatrészeit (pl.: fékcsövek!), nem károsítja a környezetet és megfizethető: SPLENDOUR FELNITISZTÍTÓ.

Használata egyszerű: ráfujjuk a tisztítandó felnire, majd kis idő múlva lemossuk vizes kefével, vagy nagynyomású mosóval, esetleg csak egyszerűen letöröljük egy száraz ruhadarabbal. Igen, akár víz nélkül is használható!

Végezetül nézze meg videofilmünket, hogyan is működik a tisztítás a gyakorlatban:


felnitisztítás vízzel

... és most ugyan ezt víz nélkül:

felnitisztítás víz nélkül

 

Webáruház készítés