Bemutatkozás

2000. óta foglalkozok szilikonokkal – szilikon gumik, szilikon zsírok, impregnálók. Mondhatni, ez "szerelem volt az első látásra". Egyből láttam benne a hatalmas szakmai kihívást és a ragyogó üzletei lehetőséget.

volt szocialista táboron belül én voltam az első, aki elkezdte gyártani a közvetlen felhasználásra elkészített szilikonos impregnálókat.

A szilikonos impregnálókkal való kapcsolatomat a német WACKER CHEMIE GmbH magyarországi vezetőjének köszönhetem. A német cég az elmúlt 16 évben folyamatosan segítette ez irányú tevékenységemet, és segíti mai nap is.

A magyar piacon a szilikonos impregnáláshoz kevesen érthetnek jobban, mint én, és ezt nagyképűség nélkül mondhatom.

Termékeink megkapták a magyar műemlékvédelmi hivatal (ÁMRK) laborjának ajánlását is!

A 2003-ban az általam készített projekt alapján kezdtem meg gyártani A folyékony esernyő, a DRY-CLEANING és a SPLENDOUR termékcsaládok tagjait.

A A folyékony esernyő termékcsaládot kezdetben AQUA-STOP W néven hívtuk, de 2013-ban, egy évekig húzódó (6 évig!) végyjegyperes ügyben született nagyon furcsa, jogerős bírósági ítélet úgy rendelkezett, miszerint a Magyar Szabadalmi Hivatal, később a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által számomra megadott AQAU-STOP W védjegyet törölték, így az AQAU-STOP W termékcsaládot a továbbiakbanA folyékony esernyő termékcsaládként gyártjuk és forgalmazzuk, az eredeti műszaki paraméterek szerint.

A piac nyomására kezdtem el kidolgozni és gyártani olyan tisztítószereket, amikkel az impregnálás előtt meg lehet és meg is kell a felületet tisztítani – salétromeltávolító, penészeltávolító, olajfolt-eltávolító, fugatisztító, cementfátyol-eltávolító, zsíreltávolító, stb.

A tisztítószerek fejlesztésekor láthatóvá vált, hogy termékeink felveszik a versenyt a legdrágább és legjobb külföldi és hazai termékekkel (a legtöbbször az összehasonlításból győztesként kerültünk ki). Ekkor merült fel az bennem, hogy azok a szerek, amik nagy hatékonysággal tisztítanak az ipar területein, azokat adjuk a háziasszonyok kezébe is. Erre inspirált feleségem és az én személyes tapasztalatom is.

Azok az emberek, akik kipróbálták, azt mondták, hogy tisztítószereink valóban azt tudják, ami rájuk van írva! Volt aki azt mondta, hogy a kipróbáláskor olyan érzése volt, mintha a TV TELESHOP-ot látná, ahol a képernyőn minden tökéletesen működik, most viszont a saját kezében tapasztalta ezt meg! Hát így született meg a SPLENDOUR termékcsalád.

Tisztítószer családunk folyamatosan bővül és exponenciális piaci felfutást tapasztalunk az értékesítésük során.

Napjainkban, ahogyan a magyar piac kezd talpra állni, újra megnövekedett igény mutatkozik az impregnálásra. 
Ez az előzetes prognózisok szerint folyamatosan emelkedni fog, méghozzá exponenciálisan.

A legnagyobb mennyiségben, a most oly divatos bontott téglával és terméskövekkel burkolt felületek kezelésére és a térkövek kezelésére használnak el mind az impregnálókból, mind a tisztítószerekből.

A termékek magyar termékek!

A sikerhez alapvetően Önön keresztül visz az út kedves olvasóm. Ha Ön elégedett a termékekkel, esetleg továbbadja a termékek jó hírét , úgy a sikert biztosra vehetjük.

Leskó Ferenc

vegyészmérnök