Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
0
2
9
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!

Eltávolítható-e a graffiti fém, műanyag vagy üvegfelületekről?

Eltávolítható-e könnyedés a graffiti fém,
műanyag vagy üvegfelületekről?

Igen!

Sokunknak okoz bosszúságot, hogy összefirkálják a járműveket, kapukat, üvegportálokat, műanyagból készült felületeket. Ezeknek a firkáknak az eltávolítása igen körülményes, sőtt, sokszor nem is lehet.

Készítettünk egy olyan szert, amivel ez a probléma megoldható, vagyis a firka könnyedén eltávolítható.

A termék neve, ami ezt tudja: DRY-CLEANING GRAFFITI ELTÁVOLÍTÓ - GRAFFITI REMOVER HARDmely létezik géles változatban is.

A gél igaz hogy drágább, de nem folyik le a függőleges felületekről, így sokkal kevesebb anyaggal tudjuk a tisztítást elvégezni. Ha jól utána számolunk, akkor nem is drágább, mint a folyadékos változat.

A termék minden, nem szívóképes felületről (falazaton (tégla, vakolat, beton, stb.) nem működik!) eltávolítja a firkákat: fém, karosszéria, kétkomponensű festékkel festett felületek, üveg (pl.: kirakatok), műanyagok (pl.: kukák) polikarbonát, szinterezett felületek, stb.

Végezetül nézze meg videófilmünket, hogyan is működik mindez a gyakorlatban:

graffiti eltávolítás

Webáruház készítés