Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
5
5
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!

Hogyan tudnám egyszerűen lemosni nyáron az autómról a rovarmaradványokat és egyéb szennyeződéseket?

Hogyan tudnám egyszerűen lemosni nyáron az autómról a rovarmaradványokat és egyéb szennyeződéseket?

Nyári időszakban mindannyian küzdünk a szélvédőre, a karosszériára szinte lemoshatatlanul rátapadt rovarmaradványokkal, illetve szuroknyomokkal.

Ugye Ön is kipróbál sokfél "csodaszert", ami azon kívül, hogy csoda, hogy szer volt, nagyon semmit sem csinált a szennyeződésekkel.

Az általunk kifejlesztett rovareltávolító autósamponnal gyorsan, könnyedén eltávolíthatóak a rovarmaradványok, illetve akár a szuroknyomok is.

Egy benzinkútnál, amikor megmutattam egy illetőnek, először csodálkozott a látottakon, majd megkérdezte: hogy ha venne ilyen szert, akkor abban a flakonban is az az anyag lenne, amit én ott bemutattam neki? Egy másik alkalommal a kutas kérdezte, hogy lemoshatja-e a szélvédőmet. Mondtam neki, hogy igen, de az én anyagomat fújja rá. Visszakérdezett, hogy mennyit kell várjon, hogy lekefélje és lehúzhassa az üveget. Mondtam neki, hogy semennyit sem kell várnia. Mikor kijöttem azt mondta, hogy ez fantasztikus volt.

A termék nevéből adódóan, már mint, hogy autósampon következik, hogy nem csak a szélvédőre, hanem az egész gépjárműre ajánlott a használata: SPLENDOUR ROVARELTÁVOLÍTÓ AUTÓSAMPON.

Elárulom, hogy a szert kipróbálták motorosok is és nagyot néztek, amikor a bőrszerkójukról is pillanatok alatt lemostam a rovarmaradványokat.

Végezetül nézze meg videofilmünket, hogyan is működik a tisztítás a gyakorlatban:

(A film elején látható rovarlemosót - ami nem sampon! - egy nagykereskedőtől kaptam, amit azzal a megjegyzéssel küldött el nekünk, hogy a miénket leszámítva ez a leghatékonyabb ilyen szer, de hozzátette, hogy a miénk ennél is jobb.)

bogarakat is eltávolító autósampon

Webáruház készítés