Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
5
5
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Fugázáskönnyítő - Easy Pointing 5 liter

Fugázáskönnyítő - Easy Pointing 5 liter
5 034 Ft
Hitelkalkulátor

Fugázás előtti kezelésre ajánlott. A kezelést követően a fugamaradványok könnyedén eltávolíthatóak. (K-szilikonát tartalmú.)

 • A folyékony esernyö® FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING fugázás előtti impregnálószer, mely megkönnyíti a fugamaradványok eltávolítását.

  Használata nagymértékben megkönnyíti a fugázás utáni fugamaradványok eltávolítását a kezelt felületekről. Használatával egy vizes szivaccsal is le tudjuk törölni a fugamaradványokat.

  Megkönnyíti a fugamaradványok eltávolítását:

  • járócserép
  • tégla
  • terméskő
  • klinker felületekről.

  Tárolás:

  A FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING-et vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok. A zárt tartályban a FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

  A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.

  Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Felhasználás:

  A FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING-et hígítás nélkül kell felhasználni.

  A szert fugázás előtt célszerű célszerű megfelelő méretű ecsettel felvinni a felületre. Ügyeljünk arra, hogy az anyag ne follyék be a fugába. A felületet egy rétegben itassuk át jól az anyaggal.

  A kezelést követően mindenképpen várjunk 2-3 órát a fugázás megkezdésével (hűvös, párás időben 4-5 óra a várakozási idő)!

  A kezelt felületet akár telibe is fugázhatjuk. A fugázást követően vizes szivaccsal töröljük át a felületet. Ezt a felülettől függően akár többször is meg kell ismételni.

  A lemosott felületet szükség esetén tovább tisztíthatjuk dry-cleaning® CEMENT DIRT REMOVER-rel.

  A fuga és a felület teljes száradását követően impregnálja le azt valamelyik "a folyékony esernyö®" termékkel (pl.: UNIVERSAL).

  Kérdés esetén hívja a 70/606-30-66-os telefont.

  Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! 

  Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget.

  Kiadósság:

  1 m2 téglafelület, illetve jól szívó terméskőfelület kezelésére 0,25- 0,5 liter elegendő.

  Klinker felületeknél az anyagszükséglet 1 m2-re: 0,1-0,2 liter.

  Nagyon porózus terméskő (pl. tufa), illetve bontott téglák esetén az anyagszükséglet elérheti a 0,5-0,75 litert is.

  Biztonsági intézkedések:

  A FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni!

  Bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt. A FUGÁZÁSKÖNNYÍTŐ - EASY POINTING-gel nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

  Bővebb instrukciókat a "Biztonsági adatlap"-ból olvashat, mely a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés