Kávéfőző- és gyorsforralótisztító 10 liter

Kávéfőző- és gyorsforralótisztító 10 liter

Szerves sav tartalmának köszönhetően villámgyorsan, de kíméletesen tisztítja meg a kávéfőzőt, vízforralót, gyorsforralót a lerakódott szennyeződésektől, vízkőtől.

16 145 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A slpendour® Kávéfőző- és gyorsforraló-tisztító koncentrátum szerves sav tartalmának köszönhetően villámgyorsan, de kíméletesen tisztítja meg a kávéfőzőt, vízforralót, gyorsforralót a lerakódott szennyeződésektől, vízkőtől.

Tárolás:

Száraz, hűvös, jól szellőzött, a közvetlen napfénytől mentes helyen kell tárolni. Összeférhetetlen anyagoktól (oxidáló szerek, hipoklorit tartalmú tisztítószerek, lúgos anyagok, cianidok, szulfidok, formaldehid), hőtől, gyújtóforrástól távol kell tartani.

Felhasználás:

Szennyeződés mértékétől függően 1:1 arányban, vagy 2:1 arányban vízzel hígítsa (pl.: 2 rész víz, 1 rész koncentrátum), majd öntse be a tisztítandó készülékbe a víz helyére a Kávéfőző- és gyorsforraló-tisztító-t. Hígítás nélkül is használható.

Kapcsolja be a készüléket és hagyja lefőzni, illetve felforralni a tisztítószert. 
A tisztítás után a készüléket tiszta vízzel alaposan ki kell mosni (egy munkaciklust lefolytatni). Szükség esetén ismételje meg az eljárást. 

Vízkőeltávolítás

Biztonsági intézkedések:

Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során!

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

Adatok
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu loveallhelpall.org vatera.hu arradar.hu