Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
2
3
4
1
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Olajtaszító fugaimpregnáló - Pointing Protector Max 1 liter

Olajtaszító fugaimpregnáló - Pointing Protector Max 1 liter
9 576 Ft
Hitelkalkulátor

Hatékony védelmet biztosít a fugáknak az olajszennyeződésekkel szemben.

 • A folyékony esernyö® OLAJTASZÍTÓ FUGAIMPREGNÁLÓ - POINTING PROTECTOR MAX olaj- és víztaszító hatóanyagai révén kiválóan alkalmas olaj- és zsírszennyeződésnek kitett felületek (nappali, konyha, étkező, garázs, műhely, vágóhidak, stb.) fugáinak kezelésére.

  A kifröccsenő leves, pörkölt, vörösbor nem szennyezi, nem színezi el a csempék, járólapok közötti fugákat, és könnyedén letakaríthatóak.

  Az anyagot a fugára ecseteléssel hordjuk fel legalább két rétegben. A következő réteget mindig az előző száradása előtt kell felvinni.

  Tárolás:

  A OLAJTASZÍTÓ FUGAIMPREGNÁLÓ - POINTING PROTECTOR MAX eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Hosszabb tárolás után az anyagon tejfölszerű kiválás jelenik meg, amit felhasználás előtt alapos felrázással, felkeveréssel el kell tüntetni.

  Felhasználás:

  A OLAJTASZÍTÓ FUGAIMPREGNÁLÓ - POINTING PROTECTOR MAX-ot a fugára ecseteléssel hordjuk fel legalább két rétegben a kezelendő felületre. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

  A kezelendő felületnek szemre száraznak kell látszania, és szívóképesnek kell lennie.

  Az anyagszükséglet a két rétegű kezelés esetén, a felület szívóképesség függvényében: 25 - 30 m2-es helység/liter.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát, illetve így kerülhetjük el az esetleges elszíneződéseket.

  A kezelést lehetőleg "fugaszéles" ecsettel végezzük. A fuga mellé került szert száradás előtt törüljük le nedves ruhával vagy szivaccsal, ügyelve arra, hogy a frissen kezelt fugára ne kerüljön víz.

  Az anyag hatása 24 óra múlva részben, 1 hét elteltével teljes mértékben megmutatkozik.

  A szennyeződések eltávolítása:

  Forró vízzel vagy gőzzel tisztíthatjuk a szennyezett felületet. Előnyös nagynyomású tisztítóberendezés használata (pl. 90 oC, 20 bar).

  A tisztítás után a védelmet meg kell ismételni!

  A kezelés előtt a felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festékeket), mert ez már a védőréteg felhordása és megkötése után nagyon nehezen távolítható el.

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

Webáruház készítés