Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
7
5
5
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Olajtaszító kőimpregnáló - Stone Protector Max 1 liter

Olajtaszító kőimpregnáló - Stone Protector Max 1 liter
9 889 Ft
Hitelkalkulátor

Kőápolószer: olajszennyezésnek és víznek kitett kőfelületekre.

 • A Folyékony esernyő® OLAJTASZÍTÓ KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt ásványi alapú felületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

  A szerrel kezelt felületekre rákerült olajos, zsíros szennyeződéseket, plakátmaradványokat könnyen letisztíthatjuk.

  Kőből, műkőből, máztlan kerámialapokból készült padlók és fugáik, ablakpárkányok nem foltosodnak, a szennyeződés könnyedén eltávolítható a felületről.

  A tisztításhoz nagynyomású meleg vizes mosást ajánlunk.

  Tárolás:

  Az OLAJTASZÍTÓ KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR MAX eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Hosszabb tárolás után az anyagon tejfölszerű kiválás jelenik meg, amit felhasználás előtt alapos felrázással, felkeveréssel el kell tüntetni.

  Felhasználás:

  Az OLAJTASZÍTÓ KŐIMPREGNÁLÓ - STONE PROTECTOR MAX-ot ajánlatos ráfolyatással, ecsettel vagy nagycseppes permetezéssel, locsolással (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)!

  A kezelendő felületnek szemre száraznak kell látszania, és szívóképesnek kell lennie.

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát, illetve így kerülhetjük el az esetleges elszíneződé-seket.

  Az anyagszükséglet a felület szívóképességétől függ: 0,1 - 1 l/m2.

  Az anyag hatása 24 óra múlva részben, 1 hét elteltével teljes mértékben megmutatkozik.

  A szennyeződések eltávolítása:

  Forró vízzel vagy gőzzel tisztíthatjuk a szennyezett felületet. Előnyös nagynyomású tisztítóberendezés használata (pl. 90 oC, 20 bar). A tisztítás után a védelmet meg kell ismételni!

  A kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festékeket), mert ez már a védőréteg felhordása és megkötése után nagyon nehezen távolítható el.

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  Biztonsági intézkedések:

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés