Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
7
2
0
8
1
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Tetőcserépimpregnáló - Rooftop Tile 10 liter

Tetőcserépimpregnáló - Rooftop Tile 10 liter
12 777 Ft
Hitelkalkulátor

Kiválóan alkalmas égetett agyag tetőcserepek víztaszítóvá tételére. Megakadályozza a foltosodást, csökkenti a fagyásveszélyt.

 • A folyékony esrenyö® TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE speciális hatóanyagának köszönhetően több évnyi védelmet biztosít az égetett, máztalan tetőcserepeknek, de használhatjuk normál tégla kezelésére is.
  Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően a cserép nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik, csökkenti a fagyásveszélyt.

  Felhasználás:

  A TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE-t nem kell vízzel hígítani. A száraz cserepet a beépítés előtt be kell áztatni 1-2 percre az anyagba, majd száradás után beépíthető.

  A már régebben fent lévő cserepek esetében, gőzborotvás mosás és az azt követő száradás után utólagos kezeléssel ecsettel, korong-ecsettel, vagy locsolással (háti permetező) két rétegben kell felhordani a szert (az első rétegnek nem szabad megszáradnia!).

  Az anyagszükséglet 1 m2 két rétegű kezelésére a 0,4-0,7 litert is négyzetméterenként. 

   

  A gyakorlati átlag: 0,5 liter/m2.

   

  A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki pl. a kívánatos anyagmennyiséget.

  A kezelést 3-4 évente ismételni kell.

  Vigyázat: Ha az első réteg megszárad, akkor a második réteget nem lehet felvinni, ami a kezelés eredményességét erősen befolyásolja!

  A jól kezelt felület kellő mélységben beissza a ható-anyagot, mely hosszú ideig nyújt védelmet. A cserép így évekig olyan, mintha új lenne.

  Próbakezelést mindig végezzünk!

  Tárolás:

  TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE-t vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok. A zárt tartályban a TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

  A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.
  Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni.

  Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Figyelem: Műemlék, vagy műemlék jellegű épülethez csak saját felelősségére használhatja.

  Vigyázat:: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  Biztonsági intézkedések:

  A TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE erősen lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni! Bármilyen bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt.

  TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ -ROOFTOP TILE-lal nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

 • Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés