Tetőcserépimpregnáló - Rooftop Tile 5 liter

Tetőcserépimpregnáló - Rooftop Tile 5 liter

Kiválóan alkalmas égetett agyag tetőcserepek víztaszítóvá tételére. Megakadályozza a foltosodást, csökkenti a fagyásveszélyt.

6 483 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A folyékony esrenyö® TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE speciális hatóanyagának köszönhetően több évnyi védelmet biztosít az égetett, máztalan tetőcserepeknek, de használhatjuk normál tégla kezelésére is.
Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően a cserép nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik, csökkenti a fagyásveszélyt.

Felhasználás:

A TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE-t nem kell vízzel hígítani. A száraz cserepet a beépítés előtt be kell áztatni 1-2 percre az anyagba, majd száradás után beépíthető.

A már régebben fent lévő cserepek esetében, gőzborotvás mosás és az azt követő száradás után utólagos kezeléssel ecsettel, korong-ecsettel, vagy locsolással (háti permetező) két rétegben kell felhordani a szert (az első rétegnek nem szabad megszáradnia!).

Az anyagszükséglet 1 m2 két rétegű kezelésére a 0,4-0,7 litert is négyzetméterenként. 

 

A gyakorlati átlag: 0,5 liter/m2.

 

A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki pl. a kívánatos anyagmennyiséget.

A kezelést 3-4 évente ismételni kell.

Vigyázat: Ha az első réteg megszárad, akkor a második réteget nem lehet felvinni, ami a kezelés eredményességét erősen befolyásolja!

A jól kezelt felület kellő mélységben beissza a ható-anyagot, mely hosszú ideig nyújt védelmet. A cserép így évekig olyan, mintha új lenne.

Próbakezelést mindig végezzünk!

Tárolás:

TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE-t vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok. A zárt tartályban a TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.
Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni.

Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

Figyelem: Műemlék, vagy műemlék jellegű épülethez csak saját felelősségére használhatja.

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

Biztonsági intézkedések:

A TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP TILE erősen lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni! Bármilyen bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt.

TETŐCSERÉP-IMPREGNÁLÓ -ROOFTOP TILE-lal nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

Adatok
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu loveallhelpall.org vatera.hu arradar.hu