Virágcserép impregnáló - Terracotta Flowerpot 1 liter

Virágcserép impregnáló - Terracotta Flowerpot 1 liter

Az égetett, máztalan cserépedények, virágcserepek, kaspók nem salétromosodnak, nem málnak szét.

1 246 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hitelkalkulátor
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A folyékony esernyö® VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT speciálisan az égetett, máztalan cserépedények, virágcserepek, kaspók kezelésére lett kifejlesztve.

Hatására a cserép nem mállik szét, nem csúfítja el "sókivirágzás", és télen nem fagy szét (amennyiben nem áll meg benne a víz).

A virágcserép azon túl, hogy nem szívja magába a vizet, az égetés során kialakult pórusrendszerét, légáteresztő képességét, mely nélkülözhetetlen a növények gyökerének, nyitott marad.
Cserepeink évekig újszerűek maradnak, nem kell műanyaggal pótolni azokat!

Figyelem: Az anyag lúgos hatása miatt maró szer!

Tárolás:

A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓTERRACOTA FLOWERPOT-ot vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok.

A zárt tartályban a VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓTERRACOTA FLOWERPOT két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. 
A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.

Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni.

Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

Felhasználás:

A kezelendő tárgy felületét VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓTERRACOTA FLOWERPOT-tal kell impregnálni.

Amennyiben lehetséges, mártással telítsük a felületet, mivel a felületre történő egyenetlen felvitel fehér foltok kialakulásához vezethet. A bemártás ideje: 1,5 - 2 perc.

A munka után a szerszámokat vízzel mossuk el.

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

Biztonsági intézkedések:

A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓTERRACOTA FLOWERPOT lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni!

Bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt. A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ -TERRACOTA FLOWERPOT-tal nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

Adatok
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu loveallhelpall.org vatera.hu arradar.hu