Komplex megoldás térkövekre

Térkőimpregnáló   Térkőtisztító

TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.   OLAJTASZÍTÓ TÉRKŐIMPREGNÁLÓ - CONCRETE STONE PROTECTOR MAX a XXI. század követelményeinek megfelelő, speciális hatóanyag tartalmának köszönhetően a kezelt beton alapú térköveket, betonfelületeket nem csak víztaszítóvá (hidrofóbbá), hanem olajtaszítóvá (oleofóbbá) is teszi.

              Olajfolteltávolító TÉRKŐBALZSAM - CONCRETE STONE BALSAM kiválóan alkalmas a régen lerakott és kifakult térkövek színének élénkítésére és impregnálására.

Fórum. Írja meg tapasztalatát
Látogató számláló
0
0
6
9
3
9
7
Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Személyi kölcsön
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Mennyire elégedett a vásárolt termékkel?
Várakozáson felüli!
Nagyon elégedett vagyok!
Elégedett vagyok!
Nem azt nyújtotta, amit elvártam volna!
Termék részletek


Virágcserép impregnáló - Terracotta Flowerpot 10 liter

Virágcserép impregnáló - Terracotta Flowerpot 10 liter
9 859 Ft
Hitelkalkulátor

Az égetett, máztalan cserépedények, virágcserepek, kaspók nem salétromosodnak, nem málnak szét.

 • A folyékony esernyö® VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT speciálisan az égetett, máztalan cserépedények, virágcserepek, kaspók kezelésére lett kifejlesztve.

  Hatására a cserép nem mállik szét, nem csúfítja el "sókivirágzás", és télen nem fagy szét (amennyiben nem áll meg benne a víz).

  A virágcserép azon túl, hogy nem szívja magába a vizet, az égetés során kialakult pórusrendszerét, légáteresztő képességét, mely nélkülözhetetlen a növények gyökerének, nyitott marad.
  Cserepeink évekig újszerűek maradnak, nem kell műanyaggal pótolni azokat!

  Figyelem: Az anyag lúgos hatása miatt maró szer!

  Tárolás:

  A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT-ot vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok.

  A zárt tartályban a VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. 
  A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.

  Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni.

  Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

  Felhasználás:

  A kezelendő tárgy felületét VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT-tal kell impregnálni.

  Amennyiben lehetséges, mártással telítsük a felületet, mivel a felületre történő egyenetlen felvitel fehér foltok kialakulásához vezethet. A bemártás ideje: 1,5 - 2 perc.

  A munka után a szerszámokat vízzel mossuk el.

  Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

  Biztonsági intézkedések:

  A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni!

  Bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt. A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ -TERRACOTA FLOWERPOT-tal nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

  A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 • Tömeg
  10 kg/db
Webáruház készítés